E oficial. Plătim cele mai scumpe servicii de apă și canal din România

E oficial. Plătim cele mai scumpe servicii de apă și canal din România by iunie 11, 2020 3 comments

Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice a confirmat oficial că Turda are cele mai scumpe servicii de apă și canal din România, de 9,2 de lei pe metru cub.

Informația a fost înclusă în tabelul oficial cu prețurile naționale și a fost preluată rapid de celelalte companii de apă din țară.(Sursa ApaVital Iasi și ANRSC)

La Iași, Compania ApaVital care gestionează serviciul local de apă canal se laudă cu un preț cumulat de 7,11 lei pe metru cub. ApaVital are investiții anuale în rețelele de apă de circa 48, 3 milioane lei.

Compania de Apă Iași derulează investiții de peste 709 milioane de lei din fonduri europene fără însă ca prețul apei și canalului să crească în ritmul creșterilor de la Turda.

Compania de Apă Someș derulează investiții de 1,9 miliarde de lei, bani proveniți de la Uniunea Europeană. Are un tarif al serviciilor de apă și canalizare poziționate pe locul 30 din cele 40 de companii din România, cu o valoare cumulatăr a serviciilor de 7,51 lei pe metru cub.

3 comentarii

Incepe conversatia
 1. legionarul
  #1 legionarul 13 iunie, 2020, 20:35

  Stau si mamir ce a ajuns un serviciu public !!! O adunatura formata dintr-un cumparator de diploma , un CARUTAS , un taximetrist , un vanzator de becuri si tapete , impreuna cu tot felul de JAPITE plantate in posturi cheie !!!BRAVOS NATIUNEA TURDEANA !!!

  Reply this comment
 2. razasoarelui8
  #2 razasoarelui8 19 iunie, 2020, 22:42

  Apa…Este un dar Ceresc divin?
  Prea scumpa vom bea, 🍷 vin!
  Iuda,o tot saltă la preț în sus…
  Creștinii o aștepta de la Isus

  Reply this comment
 3. Onaca
  #3 Onaca 27 iunie, 2020, 17:31

  Lasa sa manance si gura lor ceva ca nu dejeaba s-au fcut politicieni

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.