Dorin Lojigan primar, Robert Istvan Szabo viceprimar la Câmpia Turzii

Dorin Lojigan primar, Robert Istvan Szabo viceprimar la Câmpia Turzii by iunie 22, 2016 0 comments

E timpul tinerilor cu pregătire să își spună părerea la Câmpia Turzii, este de părere noul primar, Dorin Lojigan, investit astăzi în funcție.

Ședința de constituire a Consiliului local și de investire a noului primar a avut loc de la ora 9, în prezența. Prefectului Gheorghe Vușcan.
Dorin Lojigan, candidat PNL, a câștigat alegerile categoric la Câmpia Turzii, cu 4.522 voturi, adică 46,92% din opțiunile concetățenilor săi.

“Prioritățile pentru acest an ar fi multe, dar primul pas va fi schimbarea de mentalitate în primul rând în cadrul administrației publice locale. Apoi mai sunt problematici cu care cred că se confruntă fiecare administrație locală legate de infrastructură: drumuri, parcări, alei într blocuri”, a declarat primarul Dorin Lojigan.

Acesta a mai afirmat că o altă măsură pe care o va lua este desființarea postului de administrator public.

“Este o funcție care nu se regăsește și nu-și are rostul în cadrul administrației publice locale de la noi, care nu face altceva decât să înggită o mulțime mare din banii publici”, a precizat noul primar investit astăzi în funcție.

Postul de administrator public al municipiului Câmpia Turzii a fost ocupat până în acest moment de principalul contracandidat al lui Lojigan, Petr Pop, reprezentantul opoziției în acest moment, din partea PSD.

Noul viceprimar al municipiului Câmpia Turzii este de astăzi Robert Istvan Szabo. El este președintele organizației locale a UDMR. A absolvit Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, cu masterat în Istorie contemporană și Relații Internaționale. Până în prezent a ocupat funcția de Key Account Assistant  la AGROSEL SRL. Szabo Robert Istvan a fost propus ca viceprimar de Vitus Ioan, UDMR. Noul viceprimar a fost ales cu 14 voturi din 19 posibile.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.