DNA a confirmat existența unui dosar legat de Compania de Apă Arieș

DNA a confirmat existența unui dosar legat  de  Compania de Apă Arieș

DNA a confirmat existența unui dosar legat de Compania de Apă Arieș

by iulie 16, 2015 0 comments

Direcția Națională Anticorupție  a confirmat astăzi existența unui dosar legat de Compania de Apă Arieș dar nu a oferit informații suplimentare. Potrivit unor surse procurorii anticorupție au ridicat înscrisuri atât de la Compania de Apă Arieș cât și de la Domeniul Public SA Turda. InfoArieș a adresat o cerere către Serviciul Relații Publice și Comunicare a DNA pentru a obține informații. S-au solicitatat astfel informații privind eventualele descinderi procurorilor la cele două companii cu capital public.
Răspunsul DNA confirmă implicit existența unui dosar, dar nu oferă informații suplimentare.
“La solicitarea dvs. din data de 16 iulie 2015, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:
Dosarul la care faceți referire este în lucru, în acest moment, alte informații referitoare la stadiul anchetei, nu pot fi oferite, în conformitate cu prevederile art. 12, alin. 1, lit. e, din Legea 544/2001”, se arată în răspunsul Direcției Naționale Anticorupție.
InfoArieș a încercat să afle telefonic mai multe informații de la Cristian Matei și Vladmiri Oargă, directorii celor două societăți cu capital public, dar cei doi nu au putut fi contactați.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.