Directorul Salinei dezminte informațiile publicate de InfoAries: ”Sunt false, demisia e strict din motive personale”

Directorul Salinei dezminte informațiile publicate de InfoAries: ”Sunt false, demisia e strict din motive personale” by octombrie 15, 2019 0 comments

Directorul demisionar al Salinei Turda, Marius Mihai Muresan dezminte informațiile potrivit cărora demisa sa ar avea legătură cu achitarea a două facturi cu probleme. Murseșan spune că informațiile publicate de InfoAries.ro sunt false.

Informațiile sunt complet false. Nu e nicio factură de 85.000 de euro, nicio factură de mentenanță. Demisia mea e strict din motive persoanale.Nu știu de unde ați scos cifrele alea”, a precizat Mureșan. Acesta a explicat că în cazul facturii de penalizări pentru lucrările de construcție la intrarea veche, aceasta a fost emisă în luna februarie și a fost semnată în timpul directoarei Simona Baciu. ”Nici măcar suma nu este corectă. E mai mare de 100.000 de lei, e de circa 172.000” ,explică Marius Mureșan.

Directorul demisonar a mai precizat că în cazul contractului de mentenanță de fapt a solicitat o prelungire a garanției barierelor montate pentru a proteja societatea și i s-a comunicat că extinderea garanției se poate face printr-un contract suplimentar. ”Nu știu de unde ați scos 85.000 de euro, nici nu am primit oferta cu suma”.

Directorul Marius Mureșan a mai precizat că informațiile referitoare la concedierea unor angajați în urma unor presiuni politice e deasemenea falsă. ”N-am primit nicio listă de la nimeni. Controlul ITM la care faceți referire e în urma unor controale periodice,  nicidecum ca urmare a unor sesizări. Am procesul verbal care atestă asta”, a adăugat Mureșan.

InfoAries.ro a publicat astăzi un articol în care menționa că demisia directorului Salinei s-ar datora refuzului acestuia de a semna două facturi cu probleme. În articolul original este precizat în mod expres faptul că informațiile nu sunt confirmate oficial.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.