Derută în Zona Industrială. Compania de Apă nu găsește un cămin îngropat sub pământ

Derută în Zona Industrială. Compania de Apă nu găsește un cămin îngropat sub pământ by august 4, 2020 1 comment

Angajații CAA au reușit astăzi să lucreze 5 metri în Colonia de Ciment. La ora 11 săpaseră un șanț de trei metri, pe la ora 12 a venit și un utilaj iar la ora 15.00 au plecat acasă.

Municipalitatea a raportat recent că proiectul de reabilitare a zonei industriale, separat de cel de modernizare a rețelelor de apă-canal a fost realizat în proporție de 4%.

Aparatul de propagandă al Primăriei Turda, transmite pe toate căile de comunicare că proiectul prin PNDL de modernizare a zonei industriale este până în 2023. Ce nu li se mai spune oamenilor e că până acum s-a realizat doar 4%. În ritmul acesta, Colonia de Ciment se va moderniza în 25 de ani.

Angajații CAA au lucrat astăzi 5 metri, în Colonia de Ciment.

Angajații CAA au lucrat astăzi 5 metri, în Colonia de Ciment.

Angajații Companiei de Apă nu găsesc însă căminul. Până la ora 11 erau săpați circa 3 metri. La ora 13.00 apare și un utilaj. În total se bagă în pământ circa 5 metri de țeavă. La ora 15.00, angajații Compaiei de Apă merg acasă. La câteva minute după, trece și reprezentantul Viarom.

Căminul ”invizibil„ nu a fost găsit astăzi, iar angajații CAA vorbeau despre faptul că probabil se va face unul nou. Ideea e că fără cămin nu știu pe unde să tragă țevile.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. legionarul
    #1 legionarul 5 august, 2020, 17:39

    Foarte interesant !!! Unde erau DETECTIVII APEI , SEFUL RETELELOR APA-CANAL , DIRECTORUL SUPORT PREGATIRE PRODUCTIE , DIRECTORUL PRODUCTIE , DIRECTORUL GENERAL ??? Dar directorul din Primarie , responsabil , sau ONORABILUL PRIMAR COM, care le stie pe toate !!! Banuiesc , poate trebuia convocata o sedinta ,,DE INDATA,, a CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL , pentru a rezolva aceasta problema !!! Cine citeste acest comentariu, sa nu RADA !!! Se apropie ALEGERILE LOCALE , iar MAJORITATEA VOTANTILOR lui COM sunt din astfel de locuri !!!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.