Deputatul Adrian Oros: ”PSD trebuie să plece de la guvernare”

Deputatul Adrian Oros: ”PSD trebuie să plece de la guvernare” by octombrie 11, 2017 0 comments

Deputatul Adrian Oros cere plecarea PSD-ului de la guvernare, în condițiile în care, spune liberalul clujean, social-democrații dau dovadă că nu pot asigura stabilitatea politică a României.

Oros spune că este uimit să constate că președintele PSD, Liviu Dragnea, condamnat penal cu suspendare ”are ca unic obiectiv controlul justiției și al instituțiilor statului”.

Lupta pentru interese în defavoarea statului român, deciziile incoerente, incompetența și problemele grave de imagine sau cu justiția, condamnă România la o stare de instabilitate politică și economică” a apreciat Oros într-un comunicat remis presei marți, 10 octombrie.

Asistăm în aceste zile la un al doilea episod de luptă politică în interiorul principalului partid aflat la guvernare, PSD, care prin președintele Liviu Dragnea calcă în picioare increderea și voturile oferite de alegători, prin generarea unui nou scandal impotriva Guvernului și împotriva propriului premier” consideră deputatul liberal clujean. Deciziile lipsite de coerență ale Guvernului, declarațiile contradictorii, luptele între diverse grupuri de interese contrare României, incompetența, problemele grave de comunicare, de imagine sau pe cele avute cu justiția, reprezintă, potrivit lui Adrian Oros, principalele carențe manifestate de Guvernul Tudose. Din cauzele enumerate, executivul, în actuala formulă ”amenință să pună România pe butuci, în mai puțin de un an de zile” sună prognoza parlamentarului liberal de la Cluj.

Pe de altă parte, constatăm cu uimire că președintele PSD, Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare, are ca unic obiectiv controlul justiției și al instituțiilor statului”. Din cauza acestor motive, liberalul Adrian Oros apreciază că soluția de ieșire din această situație, pe care o apreciază dăunătoare țării, o reprezintă renunțarea social-democraților la hățurile puterii.

PSD trebuie să plece de la guvernare” este soluția pe care deputatul liberal Adrian Oros o găsește pentru adversarii săi politici.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.