Demisia lui Ioan Rus este o demisie rușinoasă, nu de onoare, spune deputatul turdean Mircea Irimie

Demisia lui Ioan Rus este o demisie rușinoasă, nu de onoare, spune deputatul turdean Mircea Irimie

Demisia lui Ioan Rus este o demisie rușinoasă, nu de onoare, spune deputatul turdean Mircea Irimie

by iunie 12, 2015 0 comments

Declarațiile fostului ministrului PSD Ioan Rus, prin care aduce atingere demnității tuturor românilor care muncesc în străinătate, sunt cel puțin regretabile și rușinoase, crede deputatul Mircea Irimie. Acesta a precizat, într-un comunicat de presă că lui Ioan Rus nu este o demisie de onare cu o demisie rușinooasă.
“Condamn in mod categoric atitudinea aroganta si jignitoare a d-lui Rus fata de milioanele de romani si familiile acestora si consider ca aceste declaratii nu sunt o greseala pardonabila ci fac dovada unei adanci mentalitati gresite, care se poate schimba doar de catre o alta generatie politica.
Demisia d-lui Rus nu este o demisie de onoare ci este o demisie rusinoasa. Ca tanar om politic, imi exprim dezaprobarea fata de afirmatiile lansate in spatiul public si fara intentia de a emite judecati de valoare, consider ca niciodata un om bogat, precum d-nul Ioan Rus, nu este indreptatit sa ocupe o pozitie de conducere in fruntea unui partid social. El nu va intelege niciodata nevoia, neajunsul si drama celor mai saraci” , se arată în luarea de poziție a deputatului turdean.
Irimie a mai precizat că Partidul Conservator, deși este parte a arcului guvernaemental nu poate tolera astfel de declarații .
“Partiul Conservator este parte a arcului guvernamental iar familia este una dintre valorile fundamentale ale acestui partid. La temelia valorilor sale sta respectul si grija pentru familie. Orice atingere adusa acesteia este o atingere adusa doctrinei partidului, drept pentru care Partidul Conservator Cluj se dezice total de afirmatiile si atitudinea d-lui Ioan Rus”, se mai arată în comunicatul parlamentarului turdean.

Presa județeană și națională, extrem de virulentă cu declarațiile liderului PSD

Afirmațiile făcute de Ioan Rus, vicepreședintel al PSD și fost Ministru al Transporturilor a fost taxată dur de opinia publică. Reacțiile mass mediei naționale și din Cluj au mers până acolo încât l-au prezentat pe fiul fostului ministru drept “golanul” care-și petrece lunar o vacanță în afara țării.
Fostu ministru a declarat în spațiul public despre românii care muncesc în străinătate – „Copiii se fac golani acasă și nevasta curvă”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<