Defilarea cu autobuze de la Turda va intra în istorie. La poalele Ceahlăului a defilat Zeul Neptun

Defilarea cu autobuze de la Turda va intra în istorie. La poalele Ceahlăului a defilat Zeul Neptun by august 16, 2019 0 comments

Ideea Primăriei Turda de a scoate la defilare șapte autobuze prin oraș, dintre care două vor rămâne pentru a fi vizitate în centrul orașului stârnește  reacții negative pe rețelele de socializare.  Turda nu este singurul oraș cu defilări ce par desprinse din scenarii comuniste. 

La Piatra Neamț a fost programată o defilare a Zeului Neptun, la lacul Bicaz unde se sărbătorea Ziua Marinei. Așadar, acolo,  Zeul Mării urma să defileze la Lacul Izvorul Muntelui.

Asociația Elevilor din Constanța a protestat în primăvara acestui an față de obligația de de de a participa la parada cu ocazia Zilei Orașului Constanța. „Acest tip de eveniment este o reminiscență a perioadei de dinainte de anul 1989 și care ne amintește cu tristețe că mentalitatea conducătorilor orașului nu s-a schimbat foarte mult”, apreciau elevii constănțeni. La Urziceni era anunțată defilarea balerinelor.

”Se pregătește marea defilare, faceți rândurile vă rog ca la moaște!”, scrie o turdeancă pe rețelele de socializare în timp ce un alt utilizator concluzionează că ” Trebuie pupate aceste autobuze, întreb și eu că oasele să pupă

Sâmbătă, 17 august, cele șapte autobuze electrice vor porni la ora 10, de la autobaza Societății de Transport Public și vor circula din Micro III Oprișani până în centrul istoric al Turzii. În drum spre centru, toate cele șapte autobuze vor defila prin fața primăriei. După ce vor ajunge la punctul terminus al traseului, cinci din cele șapte autobuze se vor întoarce la autobază iar celelalte două, unul de capacitate mare și altul de capacitate medie, vor rămâne parcate timp de trei ore, în zona pietonală din centrul istoric, vizavi de fosta Judecătorie, a anunțat municipalitatea.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.