De la PSD-iști la PNL-iști. Directorul Spitatului Municipal va participa la Microrevelionul PNL

De la PSD-iști la PNL-iști. Directorul Spitatului Municipal va participa la Microrevelionul PNL by ianuarie 31, 2020 0 comments

Ovidiu Stănilă, directorul Spitalului Municipal Turda a precizat pentru InfoAries.ro că informația că nu va participa la Microrevelionul PNL e falsă din cauza unor probleme de sănătate e o informație falsă. ”Chiar acum mă pregătesc să merg încolo. Nu mi se pare corect să publicați asta și o consider ca un afront, mai ales că am avut niște probleme de sănătate. Am participat chiar acum o săptămână la microrevelionul Primăriei”, explică Ovidiu Stănilă.

Directorul Spitalului Municipal a refuzat să precizeze dacă este membru al Partidului Național Liberal. ”Nu discutăm acum asta„, a spus Stănilă.

Precizarea a fost făcută în contextul în care surse politice precizau că Stănilă a refuzat inițial să participe la petrecerea liberalilor.

Înaintea alegerilor din 2016, medicul Ovidiu Stănilă a intrat în PSD în timp ce partenerul său de afaceri, dr. Dumitru Bogdan a fost pe lista de consilieri a PNL.

În campania electorală din 2016, Ovidiu Stănilă a fost prezentat drept membru al Partidului Social Democrat, în echipa de consilieri PSD Turda, o echipa de oameni tineri, dar si oameni cu experienta, profesioniști și de buna-credință.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.