Dacă nu pot inaugura locuri de muncă, inagurează sediu pentru impozite şi taxe

Dacă nu pot inaugura locuri de muncă, inagurează sediu pentru  impozite şi taxe

Dacă nu pot inaugura locuri de muncă, inagurează sediu pentru impozite şi taxe

by martie 6, 2015 0 comments

imageInagurarea cu fast a unui sediu de impozite şi taxe într-un oraş cu şomeri ar fi în condiţii normale un fel de sinucidere politică, pentru orice decident. Nu şi pentru politicienii din Câmpia Turzii, ce au inaugurat vineri, 6 martie, noul sediu al Impozitelor şi Taxelor locale. Proiectul noului sediu, modern dealtfel, a costat circa 520.000 lei, finanțarea s-a realizat din fondurile bugetului local şi din alte fonduri constituite conform legii. Lucrul bun la această investiție e  faptul că lucrările au fost efectuate de către Domeniul Public, societate în subordinea Consiliului Local.
Reprezentanţii .muncipalităţii spun că proiectul de reabilitare, modernizare şi extinderea a clădirii de pe Laminorişitlor 29 , a urmărit atât aducerea la standarde moderne a imobilului, cât şi amenajarea unor spaţii de birouri moderne capabile să susţină activitatea desfăşurată de Serviciul Taxe şi Impozite Locale, permiţând astfel deservirea contribuabililor în condiţii optime şi europene.

La eveniment au participat primarul Rada Hanga, viceprimarul Avram Gal, directorul economic Mariana Lazăr, deputatul Ioan Moldovan și un sobor de 8 preoți.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.