Curajos și de neoprit. După Eurovision, primarul Turzii se va gândi la înființarea unei Academii de Muzică

Curajos și de neoprit. După Eurovision, primarul Turzii se va gândi la înființarea unei Academii de Muzică by februarie 11, 2018 0 comments

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei se dovedește curajos și de neoprit atunci când vine vorba de proiectele de dezvoltare a Turzii. După aquapark cu apă sărată, aeroport internațional, un parc cu dinozauri și trenulețe din Centru spre Băi, la Turda am putea avea și Academie de Muzică. Potrivit publicației Actualitatea de Arieș, anunțul a fost făcut de primarul Cristian Matei în cadrul emisiunii ”Din culisele eurovizionului”, de sâmbătă, 10 februarie.

Moderatoarea Loredana Chorcheș a precizat că primarul Turzii a fost declarat cel mai curajos primar din România, pentru inițiativa de a organiza Eurovisionul, în Salina Turda, sub pământ. Loredana Corcheș a preluat astfel o declarație anterioară, a directorului general interimar al TVR, Doina Gradea care l-a felicitat pe primarul Turzii pentru curajul de care a dat dovadă prin propunerea ca semifinala Eurovision să fie organizată la Turda, în Salină.

Potrivit publicației Actualitatea de Arieș, primarul s-a dovedit chiar mai curajos de atât. „Dacă lucrurile ies bine, mă voi gândi la înființarea unei academii de muzică la Turda”, a declarat primarul Turzii, citat de publicația locală actualitateadearires.ro

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei se dovedește curajos și de neoprit atunci când vine vorba de proiectele de dezvoltare a Turzii. În urmă cu un an edilul anunțat intenția de a construi un aquaparc salin în zona ștrandului din Băile Sărate. Presa județeană a citat ulterior declarații ale primarului cu privire la construirea unui aeroport iar în strategia de dezvoltare a orașului au fost incluse trenulețe pentru turiști care să lege Centrul orașului de Băile Sărate.

Recent, primarul Turzii a precizat că intenționează să contruiască un Dino Park în zona lacului Tarzan. Dacă Eurovisionul se va desfășura cu bine, și nu sunt semne să nu fie așa, Turda ar putea avea și Academie de Muzică.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.