Cum previi înșelăciunile prin metoda ”Accidentul”

Cum previi înșelăciunile prin metoda ”Accidentul” by martie 9, 2017 0 comments

Polițiștii clujeni au realizat un videoclip, care rulează de ieri pe panourile publicitare din localitate, despre metodele prin care evităm să devenim victime ale escrocilor. De asemenea, videoclipul a fost postat online, iar miercuri, poliţiştii de proximitate şi cei de ordine publică au acţionat pe străzile Nicolae Titulescu, Constantin Brâncuşi şi Piaţa Timotei Cipariu, distribuind materiale preventive cetăţenilor.

Pentru a nu deveni victime ale îșelăciunilor, polițiștii clujeni recomandă:

  • În situaţia în care sunteţi contactaţi de persoane care se prezintă a fi avocaţi, procurori, poliţişti, etc. şi vă solicită bani pentru ,,rezolvarea pe cale amiabilă” a unor accidente de circulaţie în care sunt implicate persoane dragi ori rude, anuntaţi de îndată Poliţia!
  • Adoptaţi o conduită preventivă şi, înainte de a oferi ajutor necondiţionat şi de a efectua orice demersuri, verificaţi autenticitatea informaţiilor comunicate;
  • În niciun caz nu daţi crezare imediat unor poveşti lacrimogene, nu vă oferiţi economiile de viaţă unor persoane străine, chiar dacă acestea invocă necazuri şi nenorociri.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.