Cristina Burciu a votat Guvernul Orban

Cristina Burciu a votat Guvernul Orban by noiembrie 4, 2019 0 comments

Deputata PSD de Turda, Cristina Burciu a votat în urmă cu câteva momente Guvernul Orban. Deputata PSD a anunțat la mijlocul săptămânii trecute că va susține investitura guvernului. ”Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”.

  Burciu și-a exprimat votul după ce cu câteva minute înainte a avut o scurtă discuție cu Ludovic Orban.

Potrivit unor surse din PNL, Burciu a negociat singură votul, care nu a fost controlat de primarul Cristian Matei, cel care a inventat-o pe Burciu din punct de vedere politic. ”Primarul Turzii încearcă să se strecoare pe lângă votul lui Burciu și să ajungă la PNL dar nu a avut nicio influență în decizia Cristinei Burciu care a negociat direct la București. Pe lângă ea, Matei vrea și el în PNL dar prezența lui nu este agreată la București„, susțin surse din PNL. Odată cu investirea guvernului, trecerea primarului Cristian Matei la PNL rămâne însă în cărți.

Ulterior anunțului deputatei Burciu, conducerea PSD Cluj a decis dizolvarea Biroului Politic al PSD Turda și a daclanșat un val de critici la adresa primarului Cristian Matei.

   La vot a fost prezent și Adrian Dohotaru, care a lipsit la votul moțiunii de cenzură.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.