Cristian Matei își va anunța joi candidatura pentru Primărie din partea PSD

Cristian Matei își va anunța joi candidatura pentru Primărie din partea PSD by februarie 23, 2016 0 comments

În data de 25 februarie 2016, începând cu ora 17.30, la Teatrul ,,Aurel Manea” Turda, va avea loc lansarea candidaturii președintelui PSD Turda, Cristian Octavian Matei, pentru funcția de primar al municipiului Turda.

,,Cunosc foarte bine problemele grave cu care se confruntă populația Turzii, iar proiectul meu de a transforma acest oraș este construit pentru a soluționa aceste probleme. Strategia mea este bazată pe soluții care vor avea ca efect transformarea Turzii într-un oraș european, democratic și prosper. Obiectivul meu ca om politic a fost întotdeauna de a sluji interesul general al comunității locale în conformitate cu proiectele pe care le-am susținut. Am convingerea că împreună putem construi un viitor trainic și luminos pentru acest oraș, pentru copiii, tinerii și părinții noștri.

Cred că este momentul în care întreaga societate, fiecare dintre noi, trebuie să facă o analiză corectă asupra prezentului și asupra modului în care vom construi viitorul nostru și al copiilor noștri. Schimbările nu se produc de la sine, schimbările se întâmplă atunci când oamenii aleg să se implice și să acționeze. Împreună putem schimba lucrurile în bine și putem transforma Turda în orașul pe care îl dorim cu toții” a declarat Cristian Octavian Matei – președinte PSD Turda.

Până acum, în cursa electorală și-au anunțat participarea și actualul primar Tudor Ștefănie, nominalizat de către PNL, actualul deputat Mircea Irimie (Alianța Liberalilor și Democraților Europeni) și Andrei Suciu (grupul civic T9).

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.