Cristian Matei: Am curajul, încrederea și credința că vom face acea mare schimbare pentru oraș

Cristian Matei: Am curajul, încrederea și credința că vom face acea mare schimbare pentru oraș

by septembrie 28, 2015 0 comments

Partidul Social Democrat Turda a organizat luni, 28 septembrie, alegerile municipale pentru noua conducere a partidului. Singurul candidat a fost Cristian Matei ce a deținut mandatul de președinte în ultimii 4 ani.
La eveniment au participat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoș, membri în birourile politice municipale și județene ale PSD, consilieri municipali din Turda și Cluj.

”Am curajul, încrederea și credința că vom face acea mare schimbare pentru oraș”, a declarat Cristian Matei, în discursul ce făcea retrospectiva acțiunilor politice ale PSD Turda.
În discursul său politic Matei a denumit actuala administrație publică locală drept una ” dăunătoare locuitorilor Municipiului Turda” și a apreciat că la alegerile din 2016, PSD are toate atuurile pentru a câștiga alegerile locale la Turda. Matei a criticat actuala administrație locală la fel și acțiunile PDL -PNL, care au concediat membri ai PSD din companiile publice. Suntem pregătiți să preluăm înapoi conducerile Salinei Turda și a Domeniului Public.
Discursul virulent la adresa PNL și implicit a primarului Tudor Ștefănie vine la câteva ore de la revocarea lui Cristian Matei din funcția de reprezentant al Municipiului Turda în Asociația Șoimul Arieș, organismul care administrează pădurile Turzii.

Lăpușan : ”Știu că v-ați înscris 27 de persoane la cuvânt, unii dintre dvs. o să ia cuvântul altădată”

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan  a limitat luările de cuvânt în cadrul conferinței municipale pentru ca ”unii să nu se plictisească”. ”Știu că v-ați înscris 27 de persoane la cuvânt, nu o să dau cuvântul tuturor unii dintre dvs. o să ia cuvântul altădată, ca unii să nu se plictisească”.
Primul vorbitor, Nicolae Roș a cerut membrilor de partid să fie mai activi și mai implicați. ”Noi nu ne batem cu primarul Tudor Ștefănie, noi ne batem cu locuitorii municipiului Turda pe care trebuie să îi convingem că vrem să schimbăm lucruri”, a declarat Roș.
Cristian Matei a fost singurul candidat la funcția de președinte al PSD Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.