Cristian Matei acuzat de ipocrizie de un vicepreșendinte PSD. ”Îi rezolvă” pe ”obedienții din partid”

Cristian Matei acuzat de ipocrizie de un vicepreșendinte PSD. ”Îi rezolvă” pe ”obedienții din partid” by aprilie 26, 2018 0 comments

Vicepreședintele PSD Turda, Cristel Frânc l-a criticat ieri pe rețelele de socializare pe primarul Cristian Matei, acuzat că se laudă excesiv dar și pentru faptul că îi avantajează pe ”obedienții din partid”.

Criticile vin pe fondul demisiei lui Mircea Piper, secretarul organizației PSD Turda. Acesta a demisionat după o întrevederepe care a avut-o alaltăieri cu primarul Cristian Matei, la Primăria Turda. Mircea Piper a refuzat să precizeze motivul pentru care a intrat în conflict cu Cristian Matei, președintele PSD Turda și s-a mulțumit să spună doar că e o problemă de ”disciplină de partid”. ”Dacă într-o casă nu e disciplină, atunci lucrurile nu merg bine”, a comentat Mircea Piper.

”Ipocrizia Primarului Turdean Cristian Matei

De la început vreau să spun că sunt un social democrat și nu am să fac rabat de la principiile partidului, dar ce se întâmplă la Turda cu social democrația nu are legătură cu partidul, nu se mai poate tolera , unii membri de partid, care și ei văd că lucrurile au luat-o razna, m-au rugat să iau poziție din calitatea mea de vicepreședinte PSD Turda și mă văd nevoit să fac următoarele afirmații: Deja mă irită la culme retorica de tipul; am primit fonduri din partea Ministerului Dezvoltării, de ce sunteți nemulțumiți Turdeni. Zău “din partea” ? De parcă bani ăștia ia-ți fi scos din buzunarul propriu și din infinita voastră mărinimie, nu din bugetul local la care contribuie cu vârf și îndesat toți din Turda, mai puțin cei din București, de gândești că la Turda nu sunt profesioniști. Așteptați osanale domnule Primar ? Păi nu ăsta este rolul Primăriei Turda! Să investească în dezvoltarea și bunăstarea orașului. Dar ce să vezi ,scopul era altul ,pun mâna pe Primăria Turda, îi rezolv eu pe toți obedienți din partid, să nu spun neamuri că nu dă bine și la dracu cu democrația de partid, dovadă demisia Secretarului organizației municipale Turda Piper Mircea. Dar membrii de partid sau deșteptat. De fapt urmează scadență la toate. Am să mai revin cu lucruri foarte interesante”, sună postarea vicepreședintelui Cristel Frânc de pe rețelele de socializare.

InfoAries.ro a atras atenția prin articole succesive că finațările obținute de actuala administrației locală vor veni gradat și dintr-o dată dar și cu privire la faptul că înainte să demareze asfaltarea orașului, administrația locală va trebui să sape peste 100 de străzi din Turda pentru a înlocui rețelele de apă și canal.

Declarația vicepreședintelui PSD Turda, Cristel Frânc este prima opoziție publică față de Cristian Matei deși voci din partid l-au mai acuzat pe actualul primar de faptul că are uncomportament prea dur dar și de faptul că a întors spatele unor foști colaboratori. Din PSD și din grupul politic coordonat de primar au plecat sau au făcut un pas în spate și alți membri printre care fostul consilier local Dorina Arion și avocata Dorin Dediu.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.