Cristian Felezeu: ”Paradox politic. Dimineața au votat ca pesediști, seara erau candidați peneliști”

Cristian Felezeu: ”Paradox politic. Dimineața au votat ca pesediști, seara erau candidați peneliști” by august 12, 2020 1 comment

Prezența consilierilor PSD pe panourile electorale ale PNL stârnește reacții în Turda. Fostul consilier local Cristian Felezeu a declarat ironic că a apărut și primul paradox politic de la Turda. La ora 9 votezi ca și consilier PSD iar seara ești candidat pe panourile electoale ale PNL.

Care liberali?” se întreabă și Ciprian Rigman, președintele USR Turda, care descrie întâmplarea ca fiind o farsă politică.

    Paul Năstase, consilier local PSD numește comentariile adversarilor politici drept niște  atacuri electorale nejustificate și răutăcioase.

Remarcile ironice sunt la adresa consilierilor PSD Daniela Pîrlea, Paul Năstase și Sălăgean Adrian care dimineața votaseră în ședința extraordinară a Consiliul Local ca și consilieri PSD în exercitarea mandatului iar seara apăreau pe panourile electorale ale PNL altăuri de primarul Cristian Matei.

E cel mai mare paradox din politica locală, dimineața au votat ca pesediști, seara erau candidați peneliști”, a precizat fostul consilier liberal Cristian Felezeu, în prezent candidat pe listele partidului Mișcarea Populară. Acesta a precizat că nu este exclus ca PMP să sesizeze Prefectura Cluj.

Paul Năstate unul din consilierii luați în vizor de adeversarii politici spune că e vorba de atacuri electorale. ”Sunt consilier PSD în funcție. Atâta vreme cât PSD nu m-a exclus și nu mi-am dat demisa la momentul ședinței extraordinare a Consiliului Local am votat din postura de consilier PSD”, a explicat Năstaste. Acesta nu a precizat dacă ulterior ședinței a demisionat din PSD și a adăugat că un anunț de clarificare se va face la momentul potrivit.

Care liberali?” răspunde retoric Ciprian Rigman, președintele USR Turda. Fost consilier local și fost membru al Partidului Național Liberal, Rigman consideră că turdenii sunt în fața unei farse politice. ”S-a refăcut USL. Nu e nicio surpriză că dimineața erau pesediști și după șase ore erau peneliști. Adevărul e că niciun liberal adevărat nu o să-i voteze iar turdenii vor sancționa la urne aceste derapaje”, a adăugat președintele USR Turda.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. legionarul
    #1 legionarul 12 august, 2020, 19:43

    O mica nelamurire !!! Numitii , printre care PAUL NASTASE , si-a dat demisia din functia de CONSILIER PSD ??? Iar mai noul PMP-ist numit Cristian Felezeu si-a dat demisia din PNL ??? Asta dupa ce a castigat extinderea conductelor de gaz metan pana la proprietatile lui DROJDILA si GINERICA !!! Mai am multe informatii cu care voi reveni !!! Rog nu ma cenzurati !!!

    Reply this comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<