Cristian Felezeu: Am demisionat din funcția de prim-vicepreședinte PNL

Cristian Felezeu: Am demisionat din funcția de prim-vicepreședinte PNL by decembrie 3, 2019 0 comments

Cristian Felezeu, consilier local și membru al Biroului Politic Local al PNL a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PNL Turda, în semn de protest față de intenția conducerii din  Cluj de cooptare a primarului PSD Cristian Matei în Partidul Național Liberal.

    ”Am demisionat din funcțiile politice nu și din funcția de membru PNL. Am fost liberal încă de la începuturi. Precizez că dacă venirea lui Cristian Matei va fi anunțată oficial voi demisiona și din partid”, a anunțat Felezeu. Acesta a mai adăugat că nu a demisionat din funcția de consilier local dar va decide în funcție de ce se va întâmpla în partid.

    În cursul serii de ieri, președintele PNL Turda, Nicolae Giurgiu și secretarul general al filialei Turda a PNL au demisionat din funcțiile politice și din partid în semn de protest în codițiile în care prin cooptarea primarului PSD-ist Cristian Matei s-ar încălca deciziaBiroului Politic Național nr. 25 din 12 august 2019  prin care se solicita filialelor să nu primească în Partidul Național Liberal nici un membru PSD.

    În ultimii 4 ani, liderii PNL Turda s-au opus primarului Cristian Matei  și au criticat deschis modul în care acesta și PSD conduc Turda. În contrapartidă, Cristian Matei i-a considerat pe aleșii locali ai PNL drept niște neinstruiți și incapabili care blochează dezvoltarea municipiului Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.