Cristian Felezeu a câștigat procesul cu Compania de Apă

Cristian Felezeu a câștigat procesul cu Compania de Apă by decembrie 15, 2015 0 comments

Consilierul local Cristian Felezeu (PNL) a câștigat procesul cu Compania de Apă Arieș, referitor la concedierea sa. Cristian Felezeu, consilier local PNL a ajuns angajat la Compania de Apă, societate publică, după ce USL a câștigat alegerile locale la Turda și a fost concediat dupa ce PSD și PNL au rupt parteneriatul politic. Angajarea dar și conceierea sa nu sunt văzute însă de decidenții locali ca urmare a unei situații politice. Referitor la angajarea sa, Felezeu a explicat în câteva rânduri că e o consecință a specializării lui, cea de inginer în instalații și nu are de-a face cu politica. Pe de altă parte, Compania de Apă a justificat concedierea ca urmare a unor măsuri de reorganizare, prin desființarea sucursalei sale de la Turda.
Curtea de Apel Cluj a decis astăzi prin sentință definită că operatorul de apă trebuie să îl reîncadreze în muncă pe Cristian Felezeu pe funcția de șef al sucursalei Turda și trebuie să îi plătească drept despăgubiri salariile din momentul concedierii până la reîncadrare.
Din nou șef la Compania de Apă, sub directa coordonare a directorului general Cristian Matei, consilierul local Cristian Felezeu spune că este gata să muncească. ” Eu sunt gata să mă prezint la muncă, de fapt asta am și dorit să muncesc. Am fost detașat la Câmpia, nicio problemă, am mers la muncă”, a declarat Felezeu.
Compania de Apă a reacționat la rândul ei, după ce Curtea de Apel Cluj a anunțat sentința. “Compania de Apă Arieș va proceda la respectarea prevederilor hotararii instantei judecatoresti”, se arată într-o precizare a companiei

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.