Crăciuni și Crăciunițe, spiriduși și românași la spectacolul Tradiții

Crăciuni și Crăciunițe, spiriduși și românași la spectacolul Tradiții by decembrie 13, 2016 0 comments

Luni 12 decembrie, începând cu ora 17 Asociația Împreună pentru Voi în colaborare cu Teatrul Aureliu Manea Turda a organizat o nouă ediție a spectacolului „Tradiții”.

Evenimentul ajuns la cea de-a IVa ediție a avut ca parteneri grădinițele DR.I.Rațiu, SF.Maria, Căsuța Piticilor, Poiana cu Castani și Prichindelul Isteț.

La eveniment au avut emoții atât părinții, cât și cadrele didactice, însă copiii au fost cei care s-au bucurat într-adevăr de moment. Au cântat, au dansat, au recitat poezii, au făcut semne cu mânuțele, de pe scenă, părinților și prietenilor din sală. O adevărată atmosferă de sărbătoare au făcut și costumașele de Crăciuni și Crăciunițe, prințese sau steluțe. “Ce poate fi mai frumos decât implicarea copiilor în organizarea unui spectacol care să aducă un zâmbet şi o bucurie pe chipul părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, fraţilor şi prietenilor”, au transmis organizatorii.

Au participat la eveniment grupul de dans Spiridușii, Grupul Micii Artiști, Fulgii Veseli, Grupul vocal Poienița și Grupul de dansatori Cununița. Spectacolul, cu intrare liberă, a fost prezentat de Alice Preduț și Matei Lugojan.

Un moment deosebit al serii a fost cel oferit de invitații speciali, Ansamblul Tradiții Uiorene, care au realizat un moment profesionist de cântece, dansuri și urări de sezon.

La final, toți participanții au fost răsplătiți cu diplome și cadouri de Crăciun.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.