Corina Crețu critică împărțirea de ajutoare în campania electorală. ” Aceată forțare pe ultima sută de metri arată o oarecare disperare”

Corina Crețu critică împărțirea de ajutoare în campania electorală.  ” Aceată forțare pe ultima sută de metri arată o oarecare disperare”

Corina Crețu critică împărțirea de ajutoare în campania electorală. ” Aceată forțare pe ultima sută de metri arată o oarecare disperare”

by septembrie 24, 2020 0 comments

Corina Crețu, fostul comisar european pentru Politică Regională a criticat astăzi la Turda folosirea fondurilor europene în campania electorală.

Corina Crețu a fost întrebată cum comentează faptul că li se oferă persoanelor nevoiașe pachete cu alimente din banii Uniunii Europene cu doar câteva zile înainte de un scrutin electoral.

Este evident că în cazul de față este o campanie electorală” a comentat Corina Crețu, care a numit acțiunea Primăriei Turda drept una ostentativă.

”Sunt absolut convinsă că unii au făcut lucruri bune dar această forțare pe ultima sută de metri arată ooarecare disperare”, a adăugat fostul comisar european ce a răspuns de fondurile europene.

Corina Crețu a fost prezentă la Turda pentru a-l susține în campania electorală pe Mircea Irimie, candidat Pro România și echipa acestuia.

Fostul comisar european a insistat asupra faptului că România și Turda are nevoie de oameni capabili care să elaboreze și să administreze fonduri europene. Aceasta a subliniat că România are o rată scăzută de absorbție a fondurilor cifrată la circa 30% și a atras atenția asupra întârzierilor nejustificate în construirea din bani europeni a spitalelor regionale. Ex-comisarul europena a calificat drept problematică activitatea guvernului care a dispus debani din 2015 sdar a anunțat că spitalele regionale vor fi finanțate doar în exercițiul financiar 2021 -2027.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<