Constelaţiile coboară la Muzeul de Istorie Turda

Constelaţiile coboară la Muzeul de Istorie Turda

Constelaţiile coboară la Muzeul de Istorie Turda

by februarie 4, 2015 0 comments

Toate planetele din sistemul solar, constelațiile si galaxiile vor fi prezente în săptămâna 6-10 aprilie 2015 în incinta Muzeului de Istorie Turda sub forma unui fascinant spectacol desfășurat într-un Planetariu Mobil. Bineinteles, cu aceasta ocazie vor fi prezentate și constelațiile tradiționale ale străbunilor tălmăcite pe înțelesul tuturor spectatorilor, proiectate pe cupola planetariului în cadrul spectacolului.

Practic, pentru prima dată în istoria orașului Turda, se organizează un spectacol de Planetariu. Organizatorul si gazda planetariului, Muzeul de Instorie Turda intentioneza in viitor o prezentare ritmică a spectacolelor. Perioada aleasă coincide cu săptămâna “Școala altfel”, un bun prilej pentru elevi, profesori si părinți să-și planifice “O calatorie în Unives”.

Planetariul ce urmează să fie instalat în muzeu are o cupola de 5 m diametru cu o capacitate de 30 persoane/spectacol și beneficiază de un sistem de proiectie Full HD.

Durata unui spectacol este de 30 minute, cu începere de la ora 8:00 până la ora 18:00 iar intrarea se face doar pe bază de programare telefonică la numarul 0264-311826. Până în prezent s-au înscris peste 500 de persoane.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.