Consiliul Local Dej transferă banii de la zilele orașului către Spital. Decizia luată în ședință de îndată

Consiliul Local Dej transferă banii de la zilele orașului către Spital. Decizia luată în ședință de îndată by martie 23, 2020 0 comments

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, a transmis faptul că, în ședința de astăzi a Comitetului Local pentru situații de Urgență s-a propus redirecționarea banilor alocați pentru organizarea Zilelor Municipiului Dej, Toroc Fest și alte evenimente către Spitalul Municipal Dej, Ambulanța Dej și cabinetele de medicină de familie, anunță publicația Someșeanul.

Această propunere va fi pe ordinea de zi a Ședinței de Consiliu Local de îndată. Astfel, declară Morar Costan, aceste fonduri sunt destinate pentru:

Achiziționarea de aparatură medicală de strictă necesitate (aparaturăventilație artificială și alte dispozitive medicale)

  • Achiziționarea și donarea către Ambulanța municipiului Dej de materiale de protecție, măști cu filtru, combinezoane de protecție, soluții necesare pentru dezinfecție necesare
  • Achiziționarea și donarea de materiale către cabinetele medicale de familie pentru buna desfășurarea a activității în perioada aceasta
  • Achiziția de materiale, echipamente, dezinfectanți, alimente pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei a anunțat vag la începutul săptămânii trecute că se vor mai cumpăra ”1-2 ventilatoare” dar nu a precizat când.

InfoAries.ro a atras atenția că de la începutul crizei Consiliul Local Turda a dispărut din viața politico-administrativă a orașului. Nici după 24 de ore de la apariția primului caz pozitiv în oraș nu există o reacție a Consiliului Local Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.