Consiliul Județean depășit de situație. Se laudă că a organizat un stand informativ la Untold

Consiliul Județean depășit de situație. Se laudă că a organizat un stand informativ la Untold by august 8, 2018 0 comments

Consiliul Juudețean Cluj se face de rușine și pare desprins de situație în contextul în care, printr-un comunicat de presă se laudă că a organizat un stand informativ cu obiectivele turistice din județ.

Standul informativ ar fi fost la dispoziția celor 350.000 de turiști ce au venit la Untold.

Devenit deja un fenomen internațional, reușind să înregistreze la această ediție peste 350.000 de participanți din întreaga lume, Untold a primit anul acesta din partea Ministerului Turismului distincția de ambasador al turismului românesc, fiind primul brand românesc care

primește acest titlu. Astfel, având în vedere sutele de mii de turiști români și străini care au sosit și în acest an la Cluj pentru a participa la unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică din Europa, Consiliul Județean Cluj, prin serviciul Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, au organizat un stand informativ”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Cluj.

Potrivit comunicatului de presă cei mai mulți dintre vizitatorii standului – peste 1.000 de persoane pe zi – au solicitat informații referitoare la atracțiile naturale ce pot fi atinse pe parcursul unei excursii de până la cel mult 3 zile, cele mai căutate fiind zonele montane, cheile și lacurile de pe teritoriul județului nostru.

Inițiativa Consiliului Județean poate avea un efect benefic doar la nivelul unei cercetări privind interesul pentru atracțiile turistice.

Studiile privind practicile de informare și consum în rândul tinerilor- principalii participanți la Untold- arată că aceștia se informează de la prieteni și prin intermediul internetului.

Dacă cei 350.000 de participanți ar fi dorit să consulte standul informativ al Consiliului Județean ar fi avut nevoie în total de un de zile.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.