Consilierul Emil Molnar a fost condus pe ultimul său drum

Consilierul Emil Molnar a fost condus pe ultimul său drum by decembrie 9, 2015 0 comments

Aproximativ 130 de persoane au participat azi, de la ora 12 la înmormântarea consilierului local Emil Molnar (PSD), ce avut loc la Catedrala Ortodoxă din centrul orașului. La slujba funebră au participat senatorul Alexandru Cordoș, viceprimarul Lucian Nemeș, Cristian Matei, președintele PSD Turda, consilieri locali funcționari ai administrației locale. Emil Molnar a murit duminica, 6 decembrie, în urma unui infarct. Membru al PSD Turda, Emil Molnar a intrat în Consiliul Local Turda după alegerile locale din anul 2000, și a ocupat poziția de consilier local timp de 4 mandate consecutive, 2000-2004, 2004-2008, 2008-2012 și 2012-2015.
Emil Molnar, un politician local cu o prezență discretă în plan public, declara în 2002 că a ales să facă politică deoarece a crezut în valorile sociale-democrației. “Nu mă văd în alt partid decât un partid social- democrat. Am crescut într-o familie săracă, nu aș fi reușit să fac școlă dacă statul nu ne sprijinea. O ideologie politică în care statul intervine și acordă susținere oamenilor pentru a reuși cred că mă reprezintă”, declar în 2002, Emil Molnar. Deși cu mult mai puțin controversat decât alți politicieni locali, Emil Molnar nu a fost scutit de criticile adversarilor politici. Pe seama fostului consilier local s-a pus faptul că fost beneficiarul unui schimb de teren realizat cu municipalitatea turdeană, în urma căruia Molnar a dat la schimb orașului un teren defrișat pentru unul cu pădure. Acuzațiile,spuse fără prea mare vehemență, au fost sporadice și lansate doar în campaniile electorale.

Liderii politici deplâng moarte consilierului local
Regretăm nespus plecarea mult prea timpurie dintre noi, a domnului Emil Molnar. A fost un om politic model, atât pentru seniori cât şi pentru tinerii politicieni, un factor de echilibru şi moderaţie, un om de o înaltă şi elegantă ţinută, un caracter distins şi onorabil. Comunitatea turdeană a pierdut un susţinător al tuturor proiectelor care vizau dezvoltarea şi bunăstarea comunităţii”, a transmis deputatul Mircea Irimie.
Primarul Municipiului Turda, Tudor Ștefănie a transmis la rândul său un mesaj de condoleanțe. “Decesul lui Emil Molnar – consilier local devotat al Municipiului Turda, într-o zi de sărbătoare creştină a întristat comunitatea turdeană şi i-a îndurerat pe apropiaţii săi.
Emil Molnar a fost o persoană deosebită, respectuos, dar mai cu seamă un prieten desăvârşit.
Trecerea în veşnicie a acestuia constituie o mare pierdere pentru întreaga comunitate turdeană, pentru viaţa politică şi administrativă a localităţii Turda”
, se arată în comunicatul primarului.
Mesaje de comdoleanțe au mai transmis și Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj și Cristian Matei, președintele PSD Turda

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.