Conducerea PLUS Cluj s-a delimitat de acuzațiile la adresa lui Andrei Suciu

Conducerea PLUS Cluj s-a delimitat de acuzațiile la adresa lui Andrei Suciu by februarie 23, 2020 0 comments

Președinta PLUS Cluj, Simona Cristea (stânga, foto) s-a delimitat ieri, printr-o declarație, de faptul că structurile de conducere ale PLUS Cluj ar avea suspiciuni cu privire al intențiile lui  Andrei Suciu, candidatul USR de la Turda.

Conducerea judeteana PLUS Cluj nu a facut afirmația că Andrei Suciu vrea să preia Primaria Turda ca să ascundă ceva”, spune Simona Cristea, președinte PLUS Cluj.

Declarația a fost făcută în cursul serii, după ce InfoAries.ro a publicat o informație difuzată de Turdanews.net potrivit căreia cei din PLUS cred că Andrei Suciu, candidatul USR vrea să preia Primăria Turda pentru ”a-și ascunde urmele penale”. Initial, solicitarea pentru clarificări a  InfoAries.ro, formulată în cursul dimineții,  a rămas fără răspuns, 

În același timp, Emanuel Ugureanu a calificat informațiile publicate de turdanews.net drep ”niște dume” și a subliniat sprijunul conducerii județene USR pentru candidatul lor de la Turda.

Disputele dintre USR și PLUS, de la Turda vin în contextul stabilirii listei pentru alegerile locale. Cei de la USR îi acuză pe cei de la PLUS că permit accesul pe liste a unor foști colaboratori politici ai primarilor Tudor Ștefănie și Cristian Matei, un lucru considerat inacceptabil pentru reforma administrativă de la Turda. În contrapartidă cei de la PLUS au atras atenția că acuzațiile sunt nefondate și fără dovezi și că stabilirea listelor proprii e o peocedură proprie, internă a partidului care trebuie să se desfășoare fără interfența USR.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.