Condoleanțe transmise familiei lui Remus Filip

Condoleanțe transmise familiei lui Remus Filip mai 11, 2016 0 comments

Colegi din Consiliul Local Câmpia Turzii, colectivul Companiei de Apă Arieș, colegii din PNL Câmpia Turzii și Dorin Lojigan, președintele formațiunii politice, Cristian Matei, directorul Companiei de Apă și fostul director Alexandru Sabău au transmis astăzi condoleanțe, la moartea colegului lor Remus Filip.

”Colectivul Companiei de Apă Arieș își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a colegului nostru Remus Filip, iar gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente spre familia, prietenii și toți cei apropiați lui. Remus Filip a fost un tânăr cu o personalitate deosebită, un bun coleg și prieten, iar dispariţia lui atât de timpurie lasă un mare gol în viețile noastre. Nu-l vom uita niciodată.

În aceste momente de adâncă tristeţe, transmitem îndoliatei familii, colegilor și tuturor celor apropiaţi sufletului său, întreaga noastră compasiune și sincere condoleanţe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i aibă în pază familia„, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă.

În momente nefericite realizăm că darul de a-i avea alături pe cei apropiați, pe oamenii dragi, este deseori eclipsat de problemele cotidiene. Prezența lor este adesea acoperită de zgomotul de fond al realității pe care o trăim. Bucurați-vă de cei dragi pentru că imprevizibilitatea poate tranșa oricând stabilitatea.
Rămas bun drag coleg și condoleanțe celor care nu mai au ocazia să se bucure de prezența lui.

Colegii din PNL Câmpia Turzii nu te vor uita. Dumnezeu să-l odihnească.”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Cristian Haiduc și Dorin Lojigan, cei doi co-președinți ai PNl Câmpia Turzii.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.