Concesiunile Primăriei. 10 metri pătrați în Piața Centrală costă 218 lei pe an

Concesiunile Primăriei. 10  metri pătrați în Piața Centrală costă 218 lei pe an by septembrie 23, 2019 0 comments
sursa foto: http://ana-maria-catalina.blogspot.com 

Administrația locală va prelungi contracte de concesiuni în Piața Centrală și Micro I. Prețurile pentru care se concesionează terenurile sunt de 21 de lei/mp pe an pentru Piața Centrală și 17 lei/mp pe an pentru zona Micro I.

Potrivit Codului Administrativ, aprobat de guvernarea PSD, contactul de concesiune de bunuri proprietate publică poate fi prelungit cu acordul părților, cu condiția ca durata însumată să nu depășească 49 de ani.

CSA Avicola srl și Criso Comimpex srl au solicitat prelungirea contractelor de concesionare. CSA Avicola a cerut prelungirea contractelor încheitate inițial în 1994 și anul 2000 pentru două suprafețe de câte 10 mp fiecare. Noile contracte se vor încheia pe durata a 12,5 și 9 și respectiv 11 luni. Pentru aceste suprafețe CSA Avicola va plăti o redevență totală de 2720 de lei plus TVA, rezultând așadar un tarif anual de circa 218 lei pentru 10 mp de teren în Piața Centrală.

Criso Comimpex va încheia un contract pe durata a 10 ani și va plăti 3400 de lei pentur 20 de metri pătrați închiriați pe str. Rapsodiei nr. 6, rezultând o redevență anuală de 17 lei pe mp.

Contractele din Piața Centrală cu mențiunea că în cazul unor lucrări de modernizare a zonei, concedentul se va supune deciziilor COnsiliului Local Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.