Concert de Crăciun la Salina Turda

Concert de Crăciun la Salina Turda by decembrie 8, 2017 0 comments

Salina Turda organizează duminică, 17 decembrie 2017, începând cu orele 17.00, un regal de sărbătoare: Concertul de Crăciun susținut de naistul Radu Nechifor, acompaniat de Marius Tuță – clape, Alex Petre – chitară, Daniel Iliescu – tobă, Mircea Ittu – Bass, Tibi Fazekaș – vioară.

Spectacolul oferit printre cristale și stalactite va bucura auditoriul cu un repertoriu de colinde tradiționale, autentic romanesti. Concertul va fi organizat în amfiteatrul minei Rudolf din interiorul Salinei Turda.Intrarea la spectacol este liberă și se va face începând cu orele 16.00, cu acces exclusiv pe Aleea Durgăului, nr. 7.

Radu Nechifor este naist, profesor și constructor de naiuri. A început studiul muzicii la vârsta de 12 ani în cadrul Liceului de Artă din Sibiu, iar în 2003 intră primul la catedra de nai a maestrului Gheorghe Zamfir de la Universitatea Națională de Muzică – București. Este câștigătorul a multor concursuri de specialitate, cele mai importante fiind “Strugurele de Aur ” și “Creation pour la Paix”, concursuri la care a câștigat marile premii. În ultimii ani a pus în scenă spectacolul “Simply the Best – Povestea Naiului” (2013, 2014 și 2015), unul dintre cele mai complexe concerte organizate în Sibiu. În prezent este organizator al cursurilor internaționale de nai “International Panflute Masterclass”, găzduit de Muzeul în aer liber – Astra, profesor la Liceul de Artă din Sibiu, vice-președinte al Asociației Internaționale de Tineret Become și director al Casei de Cultură din Cisnădie.

Partener al evenimentului este Teatrul Aureliu Manea Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.