Comunicat – Campania ”Mica Bibliotecă”

Comunicat – Campania ”Mica Bibliotecă” februarie 15, 2018 0 comments

Asociaţia Împreună pentru Voi te invită să participi în perioada 19 – 28 februarie 2018 la Campania Umanitară „Mica Bibliotecă”, aflată la cea de a V- a ediţie.

Susţine-ne şi tu! Fii alături de partenerii noştri – Grădiniţele Poiana cu Castani, Dr. Ion Raţiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteţ, Căsuţa Piticilor, Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu şi Şcolile Teodor Murăşanu, Avram Iancu, Ioan Opriş şi Horea, Cloşca şi Crişan. Ajută-ne să continuăm şi să construim această “Mică Bibliotecă” şi să ghidăm paşii spre lectură a copiilor cu posibilităţi materiale scăzute. Donează o carte iar noi o vom dona mai departe.

De ce “Mica Bibliotecă”?
A citi o carte înseamnă a descoperi magia unei călătorii imaginare pe tărâmuri noi şi captivante – tărâmuri care se află în interiorul a două coperţi. Dar, din păcate, nu toţi copiii au posibilitatea să îşi cumpere o carte.
De aceea, cu ajutorul tău şi al tuturor celor care vor să facă o faptă frumoasă, ne-am gândit să le facem o bucurie acestor copii prin înfiinţarea unei mici biblioteci în cadrul grădiniţei, şcolii sau centrului de plasament unde se află.

Beneficiarii campaniei „Mica Bibliotecă”
Copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 13 ani

Ce avem nevoie în “Mica Bibliotecă”?
Avem nevoie de cărţi cu poveşti, cărţi de colorat, literatură, culegeri, enciclopedii, atlase, aflate în stare bună şi de actualitate.

Ce ai de făcut?
Dacă te uiţi prin biblioteca ta de acasă şi ai cărţi pe care le-ai citit şi de care nu mai ai nevoie, donează-le! Fii convins că acele cărţi vor fi apreciate şi citite de copiii cărora le este imposibil să şi le cumpere.
Dacă vrei să laşi un mesaj pentru copiii care vor citi aceste cărţi, poţi să scrii pe o foaie de hârtie gândurile tale şi să o ataşezi cărţii donate.
Du cartea/cărţile în locurile amenajate.
Ai nevoie de informaţii suplimentare? Ne poţi contacta pe adresa de e-mail: impreunapentruvoi@yahoo.com sau pe pagina de facebook: Împreună pentru Voi.

Centrele de colectare: sălile de clasă amenajate din cadrul grădiniţelor şi şcolilor partenere şi Filiala Oprişani a Bibliotecii Municipale Teodor Murăşanu
de la internatul Liceului Liviu Rebreanu, de luni până joi, între orele 9.00-15.00.
Mulţumim pe această cale Sophiei Demeny, protagonista afişului Campaniei Umanitare “Mica Bibliotecă”, copiilor, părinţilor, doamnelor directoare, cadrelor didactice de la grădiniţele şi şcolile partenere pentru susţinerea şi implicarea lor, precum şi presei locale care, prin publicarea imaginilor pe siteurile de mediatiazare pe care le coordonează, fac posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane.afis campanie

* Campania Umanitară “Mică Bibliotecă” face parte din cadrul Proiectului Educaţional Local „Zâmbet de copil – o lume de poveste”.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.