Complexul Balnear SPA Potaissa și-a redeschis porțile

Complexul Balnear SPA Potaissa și-a redeschis porțile

Complexul Balnear SPA Potaissa și-a redeschis porțile

by octombrie 13, 2015 0 comments

Complexul Balnear SPA Potaissa,aflat în administrarea societăţii Turda Salina Durgău S.A. și-a redeschis porțile, de luni 12 octombrie.
Întreruperea activităţii a fost generată de necesitatea efectuării unor lucrări de întreţinere şi reparaţii în baza garanţiei acordate de constructor, se arată într-un comunicat  al Salinei Turda. ”Aceste lucrări s-au desfăşurat pe parcursul a 40 zile, iar cu începere din 12 octombrie începând cu ora 12 turiştii aflaţi în vizită la Turda cât şi clienţii Spa-ului se vor putea relaxa într-o oază de linişte, ruptă de atomosfera aglomerată şi vremea mohorată de afară”, spun reprezentanții Salinei.
SPA Potaissa va păstra același program de funcționare, luni între orele 12-21.00 iar de marți până duminică între orele 9.00-21.00
Complexul Balnear Spa Potaissa pune la dispoziţia clienţilor 3 jacuzzi cu apă încălzită, o piscină pentru înot (de asemenea cu apă încălzită), o saună umedă şi una uscată, iar pentru doritorii de mişcare există o sală de fitness dotată cu aparate şi aparatură de ultimă generaţie.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.