Compania de Apă anunță finalizarea unui contract de investiții de 1,19 milioane

Compania de Apă anunță finalizarea unui contract de investiții de 1,19 milioane by februarie 3, 2016 0 comments

Contractul, parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda„ demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013, are o valoare de 1 197 033, 73 lei şi a fost încheiat cu firma S.C. WILO TRANS S.R.L. la data de 29.06.2015, ordinul de începere fiind emis la 07.07.2015.

Scopul acestei investiţii a constat în achiziţionarea unor echipamente, precum şi realizarea unor lucrări care nu au fost cuprinse în cadrul contractului „Achiziţionare Sistem SCADA”.

De asemenea, în vederea realizării unei automatizări complete precum şi pentru o monitorizare optimă a sistemului au fost efectuate o serie de lucrări după cum urmează:

● A fost realizat un Dispecerat Local SCADA–Supervisory Control And Data Acquisition amplasat în cadrul Sucursalei Câmpia Turzii al Operatorului Regional;

● Au fost procurate şi montate debitmetre de apă uzată pe reţeaua de canalizare din municipiile Turda şi Câmpia Turzii cu scopul de a asigura funcţionarea în condiţii optime a sistemului de canalizare;

● Staţiile de pompare apă potabilă Variantă şi Castanilor precum şi rezervoarele de apă Fragărişte şi Cetate au fost dotate cu echipamente de automatizare şi Convertizoare, Post trafo 260 KVA pentru creştere de putere, Grup electrogen 260KVA.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.