Comisia socială, cu spatele la cetățeni

Comisia socială, cu spatele la cetățeni by aprilie 21, 2016 0 comments

Ședința Comisiei de protecție socială, organizată astăzi, înaintea ședinței Consiliului Local, s-a desfășurat cu spatele la petenții ce solicitau sprijinul administrației locale.

Familia Kovacs, ce locuiește pe strada Tineretului a solicitat intervenția Consiliului Local pentru a obține o locuință socială la parterul unui imobil. Bărbatul, nevăzător are semipareze, a suferit accidente vasculare repetate se deplasează cu greutate iar familia e compusă din doi adulți și doi copii.
Din cauza mobilierului- masa la care stau consilierii locali- familia nevoiașă din Turda a fost ascultată de comisie cu spatele. Consilierul local Dora Arion a încercat să se adreseze petiționarilor, stând într-o dungă. După circa 20 de minute, comisia a tras concluzia că singura modalitate prin care familia poate fi ajută este lista de priorități pentru locuințe sociale. Familia Kovacs e plasată , de ani buni, pe locul 11. “E bine că aveți dosar, sunteți pe locul 11, se poate elibera ceva, aveți o șansă”, le-a spus cu pasiune consiliera Dora Arion.
Cei 4 consilieri cu spatele la cetățeni sunt: Dora Arion (PSD), Băginean Elena (PNL), Csep Leyla (UDMR), Costișor Nicolae

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.