CNA a demarat procedurile de expropiere pentru terenurile din Luna și Luncani

CNA a demarat procedurile de expropiere pentru terenurile din Luna și Luncani by aprilie 27, 2016 0 comments

Locuitorii din Luna și Luncani care dețin terenuri pe tronsonul de autotrastradă C. Turzii- Tg Mureș au la dipoziție 20 de zile să transmită copii după actele de proprietate necesare pentru obținerea despăgubirilor, a anunțat Compania Națională de Autotrăzi (CNA).

Actele trebuie trimise sau depuse personal la Regionala de Drumuri și Poduri Cluj, strada Decebal 128, situată între Parcul Feroviarilor și Gara Mică. Documentele care atestă dreptul de proprietate pot fi depuse personal, în original sau pot fi trimise prin poștă în copii legalizate.

Potrivit HG 67 din 2016, proprietarii terenurilor ce vor fi expropiate vor primi circa 3000 de lei pentru un hectar de teren. În anexa 2 a Hotărârii de guvern figurează proprietari ce vor fi expropiați cu suprafețe ce pleacă de la 50 de metri pătrați, la 15.000 de metri pătrați.

Monica Băldean, din cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj pune că documentele luate în considerare pentru dovedirea dreptului de proprietate sunt titlul de proprietate, sentinta definitivă, titlul de moștenitor, contractul de vânzare-cumpărare încheiat în fața unui notar. În cazul contractelor încheiate de mână trebuie depuse documentele de proprietate ale celui ce a vândut terenul.

Programul de depunere a actelor este, la Direcția Regională de Drumuri și Poduri, zilnic între 7.30- 15.30.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.