Clujul pe locul I la matematică. Printre premianți și un turdean

by aprilie 11, 2016 0 comments

Alexandru Cantor, elev în clasa a VII-a la Școala Avram Iancu din Turda a reușit performanța de a se clasa printre primii elevi buni la matematică din Transilvania. Elevul turdean, pregătit de profesorul Ioan Groza a obținut locul II la Concursul interjudețean de matematică şi informatică ,,Grigore Moisil” desfășurat la Satu Mare.

În perioada 8-10 aprilie 2016 s-a desfăşurat la Satu Mare ediţia a XXXI-a a Concursului interjudețean de matematică şi informatică ,,Grigore Moisil”, la care au participat cei mai buni elevi de la matematică şi informatică din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare și Sălaj. Județul Cluj a fost reprezentat de 21 elevi din clasele 5-12 și s-a clasat pe locul I din cele 7 judeţe participante.

Clujul a fost reprezentant de 9 elevi ai Colegiului Național Emil Racoviță din Cluj, și de cîte un elev de la școlile gimnaziale Liviu Rebreanu din Cluj și Avram Iancu din Turda.

Alți 8 elevi din Cluj au urcat pe podium la secțiunea informatică a concursului și au obținut două premii I, două premii II și patru mențiuni.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.