Clubul Samurai și-a premiat sportivii. Ariana Lazăr, sportivul anului 2015

Clubul Samurai și-a premiat sportivii. Ariana Lazăr, sportivul anului 2015 by decembrie 18, 2015 0 comments

imageAriana Lazăr ( caregoria 11-12ani), Bianca Bărbat și Cosmin Rotaru sunt primii trei sportivi cu cele mai bune rezultate în 2015 , la clubul de karate Samurai Turda. Anunțul a fost făcut astăzi de către conducerea clubului în cadrul unei gale de premiere a sportivilor, organizată de la ora 17 în Sala Mare a Primăriei Turda. La eveniment a participat și Lucian Moldovan, unul din membrii fondatori ai clubului turdean. Lucian Moldovan le-a spus celor prezenți despre nevoia de desăvârșire interioară, spre care se poate ajunge prin practicarea artelor marțiale. “Clubul Samurai trăiește puternic și va trăi în continuare”, a declarat Paul Cățănaș, organizatorul evenimentului.

Palemaresul sportiv al clubului, în anul 2015, cuprinde participarea la 14 competiții, dintre care 2 internaționale și cucerirea a 97 de medalii. Dintre acestea, 27 de medalii sunt de aur, 35 de argint, 35 de bronz. Principalele rezultatate din 2015 sunt locul III la Campionatul Mondial, patru titluri de vicecampioni europeni, un loc III la Camionatele Europene, 3 locuri I la Cupa Campionilor Europeni, șase titluri de campioni naționali și alte patru de vicecampioni naționali.
La evenimentul karatiștilor turdeni a venit și Moș Craciun ce a adus cadouri copiilor prezenți și au colidndat solista Oana Vențel și tinerii din grupul Turda Tin, condus de preotul Sebastian Zăhan.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.