Clubul Rotary din Câmpia Turzii organizează duminică o plimbare pentru viață

Clubul Rotary din Câmpia Turzii organizează duminică  o plimbare pentru viață

Clubul Rotary din Câmpia Turzii organizează duminică o plimbare pentru viață

by septembrie 24, 2015 0 comments

Clubul Rotary Câmpia Turzii împreună cu Fundaţia Română a Inimii reia și în 2015 programul „Promenada Inimilor”. Membrii clubului îi invită locuitorii orașului să li se alăture, duminică 27 septembrie începand cu ora 12 la o plimbare pe traseul pietonal ce parcurge cele mai frumoase zone ale orașului.
”Punctul de plecare va fi platoul din fața Palatului Cultural ”Ionel Floașiu”, vor fi parcurse câteva străzi din zona centrală, iar punctul de sosire va fi capătul pistei de biciclete din parcul natural al orașului.
Obiectivul programului „ Promenada Inimilor” este de a încuraja persoanele de toate vârstele să facă zilnic mișcare pentru a preveni apariția afecțiunilor cardiovasculare”, se arată într-un comunicat semnat de către Laurențiu Bondor, președinte Rotary Câmpia Turzii.
Clubul Rotary din Câmpia Turzii s-a implicat înanul  2015 în acțiuni caritabile și sportive. Rotarienii au susținut campania ”Salvatorii merită și ei salvați”, ce urmărea strângerea de fonduri pentru paramedicul clujean Florin Benea, au organizat un concurs de tir sportiv și au sprijinit organizarea la Câmpia Turzii a ediției a a III-a a concursului ”Copii au talent”.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.