Cashmere și Ursache Ionuț câștigătorii clasamentului general la Salina Equines Trophy

by iulie 2, 2017 0 comments

Câștigătorii turului Gold al competiției Salina Equines Trophy și ai clasamentului general al ediției din 2017 sunt cuplul Cashmere și Ursache Ionuț (Clubul AER& Horses, proprietar Emil Morariu).

Duminică, 2 iulie a avut loc la Turda finala competiției Salina Equines Trophy, un concurs cu premii totale în valoare de 109.200 de lei. Competiția de la Turda a inclus și Cupa  ”Elelectroputere-20 de ani”, o probă master cu cel mai mare fond de premiere acordat în până acum în România,  peste 45.000 de lei primele trei locuri.

 Dorian Rose a fost considerat de public cel mai frumos cal al competiției

Dorian Rose a fost considerat de public cel mai frumos cal al competiției

Ultima zi la Salina Equines Trophy a fost rezervată finalelor tururilor Silver și Gold, concursurile cele mai dificile ale competiției.

Câștigătorul ultimei probei Silver de duminică a fost calul Esmeralda sub Norbert Schumman (CSA Steaua) un cal recent adus din Italia și care nu a mai concurat la Turda. Pe locul II s-au clasat Ionescu Paul cu Lady Shutterfly iar pe locul III Mihai Neacșa cu Bella, un cal 4 ani şi jumătate,din rasa Oldenburg, cu mișcări dinamice, largi și elastice. Lady Shutterfly a mai câștigat la Turda, în 2016, locul IV în competiția de nivel D.

Clasamentul general al turului Silver i-a urcat pe podium pe Ionuț Bucur cu Sandra (locul I), Ionescu Paul cu Lady Shutterfly (II) și Lateș Florin cu Conrad G.

Turul Golden a adus surprize astfel că Ionuț Bucur cu Cupido G nu au mai ajuns în barajul probei după ce au obținut 22 de puncte de penalizare pe parcurs. Proba Golden de duminică care a debutat în parcurs cu ștachete ridicate la 1.30 iar in bararaj la 1.40 a fost o probă dificilă ce a adus eliminarea a 3 cupluri ce au descălecat pe traseu.

Îm proba Golden de duminică au evoluat și calul Dorian Rose, sub Nemeș Călin (U Cluj, proprietar Viorela Mălușel), un cal care deși nu s-a clasat pe podium a fost favoritul publicului pentru culoarea arămie superbă.

Clasamentul probei Golden de duminică a fost următorul: Schumman Norbert – calul Alehandro-locul 5, Ursache Ionuț- Space Hopper- locul 4, Schuman Norbert- Belle de Jous- locul 3, Lateș Florin- Chacconid- locul 2, Ursache Ionuț- Cashmere – locul I

Belle de Jours sub Scumman Norbert, un cal de 7 ani din rasa de Hanovra și cu o săritură maximă estimată la 1.45, a fost de altfel câștigătoarea de anul trecut probei premiată ca Marele Premiu Crama La Salina. Proba din 2016 premiată cu marele premiu a fost asociată în 2017 probei finale Golden.

Clasamentul general Golden, cumulat la sfârșitul probei de duminică a fost următorul : pe locul III- Norbert Schumman cu calul Quintender, pe locul II – Bojan Răzvan cu Quickborn iar pe locul I Ursache Ionuț cu Cashmere.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.