Campionatul Municipal de Șah. 32 de copii au intrat în competiție

Campionatul Municipal de Șah. 32 de copii au intrat în competiție by decembrie 9, 2015 0 comments

Campionii municipali la șah din 2015 au fost desemnați astăzi seară, în urma unei competiții ce s-a întins pe durata a circa trei ore. Campionatul Municipal, organizat de Șah Club Potaissa Turda, de la ora 17, în Sala Mare a Primăriei Turda, a reunit 32 de copii cu vârsta medie de 10 ani precum și jucători seniori ai clubului turdean.

“Avem rezultate notabile la șah”, a declarat Marin Fântână, antrenorul Șah Club Potaissa Turda. Acesta a precizat că șahiștii turdeni au câștigat peste 250 de medalii și au participat la campionatul mondial și cel european de șah, iar la acesta din urmă Noemi Bencze a obținut locul IV.
Competiția de la Turda a fost organizată pe trei categorii începători, intermediari și avansați, cu un clasament separat pentru fete și băieți. Locurile I au fost ocupate de Sara Revnic și Andrei Florea (începători), Dan Muntean și Cristina Corșeu (intermediari), Noemi Bencze și S. Șipoș ( avansați), C. Bencze ( seniori). Locurile II: Patricia Sălcudean și Vlad Kis ( începători), Bogdan Popescu și Ariana Colcer (intermediari), Alexandra Rus și R.Revnic ( avansați), D. Budușan ( seniori). Locul III: Denisa Leaș și David Miko (începători), Andrei Străjan și Mara Cica ( intermediari), Diana Ludrian și D. Pataki ( avansați), L. Corșeu (seniori).

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.