Campanie de informare programul Start UP Nation

Campanie de informare programul Start UP Nation by martie 22, 2017 0 comments

Instituţia Prefectului Cluj în colaborare cu Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Cluj (OTIMMC), organizează în perioada 22 – 29 martie 2017 o serie de întâlniri de informare privind programul Start Up Nation România. Caravana de informare va merge prin universităţile clujene după programul care poate fi consulat pe pagina de Facebook a Prefecturii.

Prin Start-up Nation – România se acordă ajutor de MINIMIS în sumă maximă de 200.000 lei pentru un beneficiar, reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, unui număr maxim estimat de 10.000 de întreprinderi mici și mijlocii. Se estimează, astfel, crearea a minim 20.000 de noi locuri de muncă anual în cadrul celor 10.000 de întreprinderi nou înființate care vor trebui să angajeze minimum 2 salariați cu contract de muncă pe durată nedeterminată şi să-i menţină în activitate cel puţin 3 ani.

De asemenea, în cadrul informărilor prezentate în universităţi, reprezentanţii OTIMMC vor prezenta celor interesaţi informaţii legate şi de alte programe guvernamentale cu finanţare nerambursabilă:

• Programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă.
• Programul UNCTAD/EMPRETEC România pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii
• Programul naţional multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii
• Program pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii –TIMM 2017
• Programul naţional multianual de microindustrializare

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.