Camere de luat vederi pentru siguranţa cetăţenilor şi bani pentru canalizare la Moldoveneşti

Camere de luat vederi pentru siguranţa cetăţenilor şi bani pentru canalizare la Moldoveneşti by aprilie 30, 2018 0 comments

Administraţia locală din Moldoveneşti modernizează comuna şi pregăteşte terenul de 300 de hectare din Bădeni, care va deveni parc industrial. În acest sens se aşteaptă fonduri de un milion de euro pentru introducerea canalizării în zonă.

„Este vorba de un proiect finanțat pe fonduri europene, prin AFIR, în valoare de un milion de euro, aflat în faza de avizare. Am primit avizul proiectului și urmează procedura de achiziție a lucrării. E vorba de 16 kilometri de canalizare, incluzând și o aducțiune. Proiectul a fost făcut astfel încât toată canalizarea din comună să se ducă spre parcul industrial din Bădeni, unde avem un punct de colectare de la Compania de Apă. Dacă totul merge bine și conform planului, sperăm că anul viitor investiția va fi gata”, aflăm de la primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean.

Tot în comuna Moldovenești este în derulare un proiect pentru siguranța cetățeanului, început anul trecut. „Prin acest proiect am achiziționat camere de luat vederi; din păcate, procedura de achiziție a durat foarte mult, însă acum suntem la finalizarea lucrării. Se instalează camere momentan între localitățile Moldovenești – Văleni – Plăiești și se lucrează la soft. Urmează ca într-o etapă următoare, până la sfârșitul acestui an, să se instaleze și în celelalte localități. Avem deja șase camere instalate, primele fiind cele din fața Primăriei. Toate imaginile se colectează într-un singur calculator, aflat la Primărie.”

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.