Business nou la Primărie. Parcările Publice vor vinde pești, crustacee și moluște

Business nou la Primărie. Parcările Publice vor vinde pești, crustacee și moluște by august 9, 2018 0 comments

Societatea API srl , condusă de directorul Bogdan Ursuleanu va cere Consiliului Local aprobarea pentru extinderea domeniului de activitate.

Pe lista domeniilor din codul CAEN al companiei publice figurează acvacultura in ape dulci, comerțul cu amănuntul al peștilor crustaceelor și moluștelor, rindeluirea lemnului și fabricarea parchetului, montarea de utilaje industriale, repararea drumurilor și autostrăzilor, activități de închiriere și leasing de autovehicule ușoare. Î proiectul de hotărâre nu se precizează care din obiectele de activitate sunt vechi și care constituie o înnoire a prevederilor din statutul societății. 

Societatea API srl ar urma astfel să fucționeze cu activități conexe celei inițiale. API a fost constituită pentru a administra domeniul privat al localității și pentru a gestiona parcările publice.

Potrivit unor surse politice, noile domenii de activitate sugerează faptul că Administrarea Patrimoniului Imobiliar și Bogdan Ursuleanu urmăresc să obțină accces la resursele de lemn ale pădurii Turzii și la activitățile de reparare a drumurilor. În ceea ce privește creșterea peștilor, nu e vorba de acvacultură în parcările din oraș. Cel mai probabil e un vechi proiect de construire a unei păstrăvării pe terenurile pe care Turda le are în proprietate, la Valea Ierii. 

API srl este o societate cu capital public, cu asociat unic Consiliul Local. PNL Turda dar și Asociația civică T9 au atras atenția că societatea cu capital public a devenit controlată în totalitate politic iar angajații API sunt fie rude ale liderilor locali PSD fie membri de partid.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.