Bogdan Bulgaria și Cristian Felezeu, candidații PNL pentru Primăria Turda

Bogdan Bulgaria și Cristian Felezeu, candidații PNL pentru Primăria Turda

Bogdan Bulgaria și Cristian Felezeu, candidații PNL pentru Primăria Turda

by iulie 6, 2015 0 comments

Liberalii turdeni au anunțat că au demarat activitățile politice care vor duce la câștigarea alegerilor în 2016 dar și ținta electorală a următoarelor alegeri locale: postul de primar, cel de viceprimar și un număr de 10 consilieri locali.
Anunțul liberalilor a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, luni, de la ora 19.00, simultan precizarea că pentru postul de primar vor intra într-o competiție internă vor  candida Bogdan Bulgaria și  Cristian Felezeu
Bogdan Bugaria este director general al ASA Cons Romania & ASA Epitoipari Hungary (CONSOLIS group RO & H) și este primul candidat la Primăria Turda care vine din mediul privat, ocupând o funcție managerială de top.

Cristian Felezeu vine cu o experiență administrativă, dobândită în calitatatea sa de consilier local.

Referitor la dorința să schimbe mediul privat cu cel public, Bulgaria spune că a urcat niste trepte ierarhice și că o astfel de încercare este o provocare. “Probabil am nevoie și de o recunoaștere a valorii pe care am câștigat-o, nu doar de bani. Nu am unchi, verișori ori matuși care să aibă contracte cu instituțiile publice”, mai spune Bulgaria. Candidatul PNL spune și că Turda are nevoie de o altă viziune.
“Turda are nevoie de dezvoltare industrială nu doar de turism”, spune Bogdan Bulgaria. Viziunea candidatului PNL vine însă în contradicție cu politica de dezvoltare a administrației locale din ultimii opt ani care a insistat pe ideea dezvoltării turistice.
Candidatul PNL spune că punctul central al administrației pe care o propune va fi dezvoltarea industrială orașului și complementar dezvoltarea turistică. “Avem nevoie de produse cu valoare adăugată mare la nivelul Turzii. Nu există comunitate respectabilă fără industrie”, spune Bogdan Bulgaria. “Cred că vom avea succes, deoarece aducem în aria politică oameni competenți. Turda mai are nevoie de o infuzie masivă de capital să se dezvolte. Sunt două variante, fondurile europene și investițiile capitalului privat”, spune primarul Tudor Ștefănie care a lansat și ideea de externalizări ale unor activități ale administrației local.

Platformă de internet pentru consultarea cetățenilor

Primul pas al liberalilor va fi lansarea unei platforme online de consultare a cetățenilor. Prin intermediul aceastei pagini de internet liderii PNl vor consulta populația pentru a vedea care sunt așteptările turdenilor, ce vor și cum văd ei rezolvarea situației.
Liderii PNL au precizat că noua platformă de consultare a populației va fi disponibilă din toamna acestui an.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.