Boch se extinde la Cluj şi în vecinătatea Clujului

Boch se extinde la Cluj şi în vecinătatea Clujului by martie 29, 2018 0 comments

Bosch a anunțat oficial începerea lucrărilor de construcție a clădirii care va găzdui noul său centru de inginerie din Cluj-Napoca. De asemenea, BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului industrial Bosch, achiziţionează teren la Simeria, judeţul Hunedoara, pentru a construi o fabrică de maşini de spălat rufe, se arată într-un comunicat transmis miercuri de investitor.

Bosch are în plan o investiție de aproximativ 25 de milioane de euro pentru un nou centru de cercetare şi dezvoltare. Clădirea se va situa în inima oraşului Cluj-Napoca, în cadrul campusului de software DaVinci, și va fi finalizată în anul 2019.

Clădirea nouă se va întinde pe aproximativ 17.000 metri pătrați și va avea șase etaje, scrie Hotnews.ro.

Grupul Bosch are la Cluj o unitate de producție şi un centru de dezvoltare care lucrează în domeniul mașinilor autonome.

„BSH Hausgeräte GmbH îşi continuă cursul de creştere în Europa şi va investi aproximativ 110 milioane de euro într-o nouă locaţie în România în următorii ani. Producătorul de aparatură electrocasnică a achiziţionat un teren de 40 de hectare pentru construirea unei fabrici de maşini de spălat. Părţile contractante au convenit să păstreze confidenţialitatea cu privire la preţul de cumpărare. Construcţia unei hale de producţie, precum şi a unui centru logistic şi a clădirilor administrative trebuie să înceapă pe proprietate încă din acest an”, se arată într-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

„Vom crea peste 700 de locuri de muncă acolo în următorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor şi de a face viaţa de zi cu zi mai uşoară pentru oameni. Pentru aceasta avem nevoie de situri de producţie şi de centre logistice de primă clasă”.

Filiala română BSH a fost înfiinţată în 1999 şi comercializează aparate electrocasnice sub mărcile Bosch, Neff şi Zelmer în România. Gama de produse include frigidere, maşini de gătit, maşini de spălat, uscătoare, maşini de spălat vase, aspiratoare, roboţi de bucătărie, maşini de cafea.

BSH Hausgeräte GmbH este unul dintre cei mai importanţi producători de aparate electrocasnice din lume cu vânzări de aproximativ 13,8 miliarde de euro în 2017 şi peste 61.800 de angajaţi. BSH produce în aproximativ 40 de fabrici şi este reprezentată de peste 80 de companii din aproximativ 50 de ţări. BSH este o companie a Grupului Bosch.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<