Boch angajează peste 70 de persoane la Cluj

Boch angajează peste 70 de persoane la Cluj by octombrie 18, 2016 0 comments

Prin campania de recrutare intitulată Let’s be remarkable, Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră într-un mediu de muncă competitiv şi internaţional.

În acest moment, compania recrutează persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercial, tehnic şi producţie, scrie portalul Angajatorul meu. Printre poziţiile căutate de unităţile de producţie Bosch se numără ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică, planificatori de producţie, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionari, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare, dar cu dorinţa de a învăţa. Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus, automotive, industrie conectată, analiză şi testare. Noua divizie de Shared Services (BPO), din Timişoara, angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP și suport tehnic.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.200 de angajaţi în patru entităţi. În 2015, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 272 milioane de euro, pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj, Bosch operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO), în Timişoara. În Bucureşti, Bosch are un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Tot aici are sediul și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor. Grupul Bosch este lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii și are circa 375.000 de angajaţi în lume (la 31 decembrie 2015). Compania a generat vânzări de peste 70,6 miliarde de euro, în 2015.

Lista posturilor disponibile pe Cluj aici.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.