Bilete aproape epuizate la toate spectacolele FITT

Bilete aproape epuizate la toate spectacolele FITT by iunie 29, 2018 0 comments

Chiar în prima zi a Festivalului Internaţional de Teatru Turda (FITT), foarte puţine din spectacolele ce sunt pregătite pentru iubitorii acestei arte mai au locuri ce pot fi rezervate.

FITT înseamnă 10 zile cu peste 80 de evenimente în peste 10 locații din Turda, spectacole pentru toate vârstele și genurile, teatru, dans, muzică, animație, acrobații, spectacole stradale, măști și multe multe surprize pentru turdeni, dar și pentru turiștii veniți în vacanță.

„A doua ediție a festivalului în mai puțin de un an. Nu e ușor! Avem o echipă tânără și talentată mă refer la compartimentul artistic, avem o echipă tehnică cu experiență și dragoste de teatru ceea ce greu mai găsești prin teatre în ziua de azi. Toate acestea sunt ingrediente pentru un festival reușit. Încă suntem într-o perioadă de tatonare, o perioadă de acomodare a orașului cu ce înseamnă un mare festival de teatru, o perioadă de acomodare a României cu ce se petrece la Turda.  În acest an festivalul s-a mutat în luna iulie o lună ce permite o mai bună dezvoltare a zonei de teatru neconvențional în spații outdoor. Orașul trebuie mobilat cu evenimente culturale majore, cu spectacole ce pot deveni pol de atracție turistică. Festivalul International de Teatru trebuie să se comporte ca un pilon ce poate croșeta în jurul său energii creatoare și poate genera dezvoltarea comunității turdene.” a spus managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

„Nu ratați spectacolele din străinătate, spectacole de excepție ce vor fi pe pietonala din Turda, în parcul central sau în salina Turda. Biletele și abonamentele s-au pus deja în vânzare și locurile se epuizează cu repeziciune. Nu vă lăsați pe ultima sută de metri. Vă promitem teatru de bună calitate!” a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe tomtix.ro sau teatrulaureliumaneaturda.ro.

Iată programul FITT:

Google Docs – create and edit documents online, for free.

Create a new document and edit with others at the same time — from your computer, phone or tablet. Get stuff done with or without an internet connection. Use Docs to edit Word files. Free from Google.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.