Balanța economică a Companiei de Apă Arieș este pozitivă. Nu au fost accesate împrumuturi

Balanța economică a Companiei de Apă Arieș este pozitivă. Nu au fost accesate împrumuturi by martie 28, 2016 0 comments

În urma afirmațiilor domnului deputat Mircea Irimie, citat de publicația Ziar15Minute, în articolul cu titlul,,Mircea Irimie aruncă bomba: „Situația economică la CAA scârțâie”, afirmații incorecte și nefondate, care reflectă o abordare superficială și părtinitoare, făcute într-un context pre-electoral în care operatorul de apă a devenit subiect politic, pentru o corectă informare a cetățenilor, Compania de Apă Arieș se vede obligată să facă următoarele precizări:

Balanța economică a Companiei de Apă Arieș este pozitivă și nu au fost accesate împrumuturi pentru a se achita salariile angajaților. Solicităm public, pe această cale, domnului deputat Mircea Vicențiu Irimie să facă publică sursa acestor  informații, pe care o menționează în declarațiile sale.

CAA aduce la cunoștința domnului deputat că activitatea economică a societății, date fiind și angajamentele în vederea accesării pasului 2 de finanțare europeană, este permanent evaluată și controlată de  către toate instituțiile abilitate pe toate  palierele de competență.

Compania de Apă Arieș consideră că afirmațiile domnului deputat sunt alese intenționat  pentru a crea o imagine negativă societătii, prin prezentarea unei imagini incorecte și fără nici un fundament a realității economice a acesteia. Astfel, deși  afirmațiile domnului deputat conțin informații nedovedite, nereale, în contextul în care însuși domnul deputat le cunoaște a fi neconfirmate, acesta nu face un minim efort de a verifica aceste informații pe care le preia de la o sursă anonimă, care poate  aduce orice fel de acuzații în lipsa oricărei responsabilități.

De asemenea CAA consideră că afirmațiile domnului deputat sunt făcute cu scopul de  genera, în mod nejustificat, ostilitate față de societate în percepția opiniei publice.

Pentru a proteja investițiile majore implementate de Compania de Apă Arieș în ultimii ani, angajamentele asumate, dreptul legitim al tuturor turdenilor de a avea acces la servicii civilizate și, nu în ultimul rând, imaginea companiei, lezată constant de maniera în care oameni politici aleg în această perioadă pre-electorală să facă afirmații nefondate, cu scopul de a inocula și propaga o percepție negativă asupra societății, CAA își rezervă dreptul de a întreprinde orice demersuri juridice de natură civilă și/sau penală care să îi apere interesele.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.