Avertizare meteorologică de vânt puternic și ninsori

Avertizare meteorologică de vânt puternic și ninsori by octombrie 29, 2017 0 comments

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), începând de duminică, 29 octombrie 2017, ora 10.00, până luni, 30 octombrie, ora 23.00, se vor înregistra ninsori viscolite și vânt puternic în toate zonele montane.

Totodată, ANM a emis o avertizare cod galben de vânt intens, disconfort termic, precipitații mixte în nord, nord-vest și centru, pentru același interval de timp.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne – pompieri, poliție și jandarmerie –  din zonele vizate de avertizări sunt pregătite să intervină în orice moment în sprijinul comunităților afectate.

Conducerea MAI le- a solicitat în această dimineață prefecților din județele vizate de atenționările meteo de vreme severă să activeze comitetele pentru situații de urgență, asigurând permanența la comanda județului.

Ministerul Afacerilor Interne le recomandă tuturor conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze asupra condițiilor meteo și rutiere din zona traseului pe care vor să-l parcurgă și să respecte semnalizarea rutieră din zona respectivă sau a polițiștilor prezenți la fața locului.

“Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre alertele meteo, cele privind traficul rutier sau riscurile de inundații, le recomandăm cetățenilor să descarce aplicația DSU – http://www.dsu.mai.gov.ro/descarca-gratuit-aplicatia-dsu/”, anunță Prefectura într-un comunicat.

Din cauza condițiilor meteo, DN7C – Transfăgărășan se închide de astăzi, 28 octombrie 2017, începând cu ora 15.00.
La nivelul Ministerului Afacerilor Interne este activat Centrul Național de Conducere Integrată, care monitorizează orice situație de urgență pentru ca intervențiile din teren să se desfășoare în condiții optime.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<