Autobuze electrice au avut defecțiuni, spun surse din TUP. ”Nu există defecțiuni majore”, explică directorul companiei

Autobuze electrice au avut defecțiuni, spun surse din TUP. ”Nu există defecțiuni majore”, explică directorul companiei by februarie 11, 2020 0 comments

Autobuzele electrice supuse reviziei tehnice la 5000 de km au avut și defecțiuni tehnice, susțin surse din societatea Transport Urban Public. ”Nu a fost doar o revizie au descoperit și defecțiuni. Au desfăcut mai mult decât presupune o simplă revizie”, susține un angajat al companiei publice de trasport.

Directorul TUP, Alin Popescu explică că nu există defecțiuni majore la autobuzele recent cumpărate. ”Au mai fost încă de la început diverse lucruri de tipul se mai aprinde un bec, mai semnalizează niște senzori sau lipsă de comunicare între module. Nu e vorba de defectiuni grave, în unele cazuri apar pentru că acum mai învățăm și noi să operăm cu ele. La 5000 de km s-a făcut p revizie de schimbare a uleiului in diferentiar, la servo, a fost o revizie la sistemul de acumulatori, dar fara sa fie defectiuni. Era un sunet la o casetă, o vor schimba. Au dat jos roți și au măsurat ovalități. De ce fac asta la 5000 de km, ne-am mirat și noi, dar așa au specificațiile tehnice”, mai explică directorul Transport Urban Public.

Autoritățile locale au transmis public în urmă cu o săptămână că autobuzele electrice au stat în revizie și că nu s-au înregistrat probleme

Turda a cumpărat 20 de autobuze electrice SOR prduse în Cehia și vândute de firma turcească Anadolu Automobil Rom în baza licitației publice cu finanțare europeană pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă. Reviziile și intervențiile în garanție au fost efectuate inițial de echipe mixte ale producătorului ceh și ale vânzătorului turc dar vor fi asigurate, potrivit, conducerii TUP, de către firma de la care s-au cumpărat autobuzele.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.