Au plecat cu televizorul. Lupta din PSD Turda continuă cu evacuarea sediului de partid

Au plecat cu televizorul. Lupta din PSD Turda continuă cu evacuarea sediului de partid by noiembrie 21, 2019 0 comments

Au plect cu televizorul, mobilierul și centrala. Au închis sediul”, povestește un membru al Partidului Social Democrat de la Turda. ”Au pus o plăcuță că e retrocedat”, mai adaugă omul care pare contrariat și în derută. Nu înțelege cum primarul Cristian Matei, până recent șef la partid a retrocedat chiar sediul organizației politice din care face parte.

La Cluj,  liderii PSD care l-au demis pe primarul Turzii din funcțiile politice, s-au repliat. Au închiriat un alt sediu pentru partid.

Vineri, 22 noiembrie se va juca o nouă scenă din disputa internă din PSD Turda. Va avea loc primul Birou Politic Local, o întâlnire politică fără primarul Cristian Matei.

Mihai Mocanu, secretar general al PSD Cluj și președinte interimar al organizației Turda, confirmă evacuarea sediului PSD. ”Din câte știu, o mașină a API, condus de dl Ursuleanu, a scos mobilierul și lucrurile din sediu, miercuri noaptea, înaintea turului unu al alegerilor locale”, spune Mocanu. Acesta precizează că PSD nu este divizat la Turda. E doar fără Cristian Matei la conducere, care a rămas simplu membru de partid. ”Doar în mintea dl-ui Matei sunt două PSD-uri”, mai spune Mocanu. Liderul PSD Cluj spune că nu e exclus ca organziația să facă plângeri penale , deoarece nu au fost predate documetele oficiale ale partidului. ”Facem un audit care a demarat la nivel județean. Nu s-a predat nimic la Turda, nici documente fiscale, nici arhiva, nici documentele interne de partid”, mai adaugă Mihai Mocanu.  Potrivit lui Mihai Mocanu, ex- președintele PSD Turda, Cristian Matei nu și-a plătit cotizația de peste un an de zile.

Ironia face că retrocedarea sediului PSD a dus și la evacuarea sediului deputatului neafiliat de Turda , Cristina Burciu.

Peste drum de fostul sediu PSD , liberalii fac glume pe seama primarului Cristian Matei despre care existau zvonuri că vrea să treacă la PNL : ”Mulțumim frumos, dar noi avem televizor, deja!”

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.